fbpx

Een nieuw begin voor First Lady!

First Lady in Rheden heeft vorig jaar zijn deuren gesloten, maar First Lady Eerbeek gaat met veel enthousiasme door! Met mij, Linda, als eigenaresse van deze prachtige kledingwinkel en ons geweldige team. Zeven jaar geleden begon mijn avontuur bij First Lady en ik neem jullie graag even mee naar waar het begon.

 

Eerst zien, dan geloven
Na enige tijd als verkoopmedewerkster te hebben gewerkt in de winkel, kreeg ik steeds vaker het gevoel dat ik meer wilde dan alleen een verkopende functie. Het kriebelde al een tijdje om aan Gerard en Lidy te vragen of het mogelijk was om de winkel in Eerbeek over te nemen als zij met pensioen zouden gaan. Hier werd in eerste instantie behouden op gereageerd. “Eerst maar eens zien, dan pas geloven”, kreeg ik dan ook te horen. Ik was vastberaden. Dus toen ik het later nog eens een paar keer aanhaalde, begon ook bij hen het besef te komen dat ik het wel eens kon menen.

 

Tijd voor een nieuw avontuur
Na veel gesprekken en een plan van aanpak was de kogel door de kerk. Een nieuw avontuur kon beginnen! Zo hebben we in 2018 de handen geschud en zijn wij als compagnons verdergegaan. De 5 jaren daaropvolgend hebben we samen iets moois opgebouwd. Ik pakte gaandeweg steeds meer taken op. Gerard en Lidy hebben me onderweg de fijne kneepjes van het vak geleerd. Zo gingen we samen op inkoop, organiseerden we modeshows, verzorgden we de aankleding van de winkel samen met het team en leerde ik alles over de administratie. Naast al deze taken genoot ik natuurlijk ook nog enorm van onder de mensen zijn in de winkel, want daar draait het uiteindelijk om!

 

We doen het samen
Inmiddels ben ik helemaal gewend aan mijn nieuwe functie binnen First Lady en begin ik steeds meer mijn draai te vinden. Ik vind het erg leuk om samen met het team een nieuwe, frisse start te maken met First Lady. Want onderaan de streep hebben we dit met zijn allen gedaan en daar ben ik iedereen ontzettend dankbaar voor. Met speciale dank aan Gerard en Lidy, waar ik het reilen en zeilen van heb geleerd, ik had me geen betere docenten kunnen voorstellen.

 

Welkom bij First Lady!
We nodigen je graag uit voor een kopje koffie, een praatje en persoonlijk kledingadvies. Laat je verrassen door de nieuwste trends en kleuren. Snuffel, kijk, pas en probeer. We staan altijd voor je klaar om je te adviseren wat mooi bij je staat en welke kleuren geschikt zijn om te dragen. Daarnaast hebben we binnenkort nóg meer nieuws om met je te delen. Dus houd ons in de gaten! Zien we je snel?

Lieve groet,

Linda