nieuws
Blog van Linda

Wow, is er echt alweer een jaar voorbij? Een jaar vol hoogtepunten en uitdagingen.

Ik kan me nog goed herinneren hoe ik op 01-01-2023 vol enthousiasme begon aan dit nieuwe avontuur. Ik startte deze dag als eigenaresse samen met mijn team. En nu, na een jaar, kan ik vol trots zeggen dat we het hebben waargemaakt. Ondanks enkele tegenslagen hebben we het gered, dankzij onze trouwe klanten en ons geweldige team dat zich elke dag voor de volle 100% heeft ingezet. Ik voel me enorm gezegend en dankbaar voor alles wat me is gegund.

Een nieuwe look voor First Lady

En er staat nog zoveel moois op de planning! Zoals jullie kunnen zien hebben we onze nieuwe website gelanceerd, waarop we jullie willen laten kennismaken met ons vernieuwde logo en de frisse nieuwe kleuren van First Lady. We willen dat jullie op onze website het gevoel krijgen van een warme en toegankelijke winkel, waar je jezelf kunt zijn. Hier vind je niet alleen inspiratie, maar ook het laatste nieuws over ons bedrijf.

Twee nieuwe merken in de winkel

Daarnaast hebben we volgend jaar de eer om twee fantastische nieuwe merken in onze winkel te verwelkomen. Benieuwd naar wat ze te bieden hebben? Houd dan zeker onze website en social media in de gaten. En dan is het bijna kerst. Voor velen van jullie een tijd om met familie en vrienden te vieren, maar voor anderen een periode waarin we onze dierbaren extra missen. Namens mijn hele team wil ik jullie laten weten dat jullie altijd welkom zijn voor een kopje koffie of een gezellig praatje.

Ik wil jullie namens ons hele team een fantastisch nieuw jaar wensen, boordevol prachtige en bijzondere momenten. En laten we vooral niet vergeten dat een geweldige outfit hier ook bij hoort, want… Firstlady past bij jou!

nieuws en inspiratie

Flyers, kortingskaarten, modeshows, inspiratieavonden en de nieuwste items... al dit nieuws ontvang je (maximaal 1 keer per maand) in je mailbox. Meld je ook aan!


We maken jouw kleding passend.

Onze kleding is duurzaam.

We geven eerlijk advies.

Je mag altijd op de koffie komen!