Over First Lady
Wij helpen je graag bij het vinden van kleding die écht bij jou past!

dit zijn wij

First Lady is een damesmodezaak in Eerbeek waar persoonlijk contact minstens zo belangrijk is als de kleding. We willen vooral dat jij je geweldig voelt!

Bij First Lady denk je al snel aan de belangrijkste vrouw naast de president. Bij ons ben jíj die belangrijkste persoon: de First Lady in je eigen leven. Al sinds 1932 komen vrouwen naar First Lady om trendy kleding te vinden die heerlijk aanvoelt én perfect past. Generatie op generatie lopen vrouwen met een geweldig gevoel de deur uit. Anno nu is dat nog steeds ons belangrijkste doel.

“Ik wil een beleving creëren. Een plek waar alle First Lady’s uit Eerbeek en omstreken tot rust kunnen komen en waar er aandacht is voor jou. Zodat je na het drinken van een kopje koffie trots naar buiten loopt in een perfect zittende broek en een blouse die je nooit meer uit wilt trekken.”

– Linda Bouwmeester

Kleding die perfect bij jou past
Als je een beetje op ons lijkt dan wil je vooral dat kleding lekker zit én dat het mooi staat. Materiaal en pasvorm zijn dus ontzettend belangrijk. Evenals het gebruik van de juiste kleuren. Trends zijn leuk, maar het gaat er vooral om dat het bij jou past. En daar helpen we je met liefde bij. We kennen ons assortiment uit ons hoofd, dus je hoeft niet langer dan nodig door de rekken te zoeken. Tenzij je gewoon inspiratie op wilt doen: dan mag je natuurlijk rondkijken zo lang je wilt. Heb je iets moois gevonden wat nog niet helemaal lekker zit? We werken samen met een coupeuse die het voor jou perfect op maat kan maken.

First Lady past bij jou
Waar je ook naar op zoek bent: een jurk voor een bijzonder moment, een broek waar je je vrij in kunt bewegen of een blouse waarmee je de show steelt, wij staan voor je klaar. Dus zet jezelf op één en kom langs bij First Lady. Want… First Lady, past bij jou!

deze ladies staan voor je klaar

Linda

Elly

Sandy

Monique

Marike

We maken jouw kleding passend.

Onze kleding is duurzaam.

We geven eerlijk advies.

Je mag altijd op de koffie komen!