Stijladvies van First Lady
Samen vinden we de stijl waar jij je geweldig in voelt!

jouw persoonlijke kledingstijl

Als je voor de uitdaging staat om kleren te kiezen die blijk geven van een succesvolle persoonlijke stijl, dan is de kleur slechts één van de factoren.

Wanneer je eenmaal door hebt waarom bepaalde coupes, proporties, stofstructuren en andere details jou goed staan, dan kun je met elke nieuwe mode uit de voeten. Je kunt echter ook betere keuzes maken in je huidige garderobe. Het is dus zeker niet nodig om steeds diep in de portemonnee te tasten.

Je kunt tijdens onze openingstijden altijd even binnenlopen voor persoonlijk kledingadvies.
We gebruiken het kleding assortiment uit onze winkel als voorbeeld.

stijlpersoonlijkheid

We beginnen het kledingadvies door samen te kijken welke stoffen, structuren, dessins, details en accessoires jou het meest liggen. Daarna komen wij met een advies over hoe je je garderobe het beste op kunt bouwen.

lichaamsfiguur

Bij het bepalen van een kledingadvies houden we rekening met een aantal variabelen, die van vrouw tot vrouw verschillen. Lijkt jouw figuur op een omgekeerde driehoek of is het recht, peervormig of rond?

pasvorm

Heb je je wel eens afgevraagd waarom een bepaalde kledingstijl je zwaarder maakt in de taille of waarom je er in sommige jasjes mooier uitziet? Voel je jezelf prettiger in een ruime, losgebreide stijl? Of loop je verloren in een drukke, oversized trui, terwijl je je beter voelt in fijngebreide stof?

plan een afspraak

Wil je een afspraak maken voor jouw persoonlijke stijladvies? Neem dan even contact met ons op. Bellen mag natuurlijk ook. Hopelijk zien we je snel!

We maken jouw kleding passend.

Onze kleding is duurzaam.

We geven eerlijk advies.

Je mag altijd op de koffie komen!