nieuws
We laten in 2024 een frisse wind waaien door First Lady!

Aan het begin van het jaar hangen we de nieuwe collecties voor het aankomende seizoen weer in de winkel. Dit jaar vullen we onze collectie aan met maar liefst drie nieuwe merken!

Wij luisteren altijd goed naar jullie wensen en we veranderen of vullen de collectie graag aan wanneer dat nodig is. We merkten dat er minder vraag is naar klassieke kleding. Kleding moet van goede kwaliteit zijn, maar steeds meer vrouwen dragen liever vlotte, casual kleding. Daarom zijn we op zoek gegaan naar nieuwe, frisse merken.

Terug van weggeweest: Dreamstar

Misschien hangt er nog wel een kledingstuk van Dreamstar bij jou in de kast. Dit Nederlandse merk hebben wij in het verleden namelijk ook verkocht en is nu terug van weggeweest. De kleding van Dreamstar is vrouwelijk, comfortabel en heeft een heerlijke pasvorm. Wij zijn er gek op! We krijgen tops, broeken, jasjes en jurken in de winkel, dus je kunt slagen voor je hele outfit. De eerste collectie hangt al, dus wees er snel bij!

Op en top vrouwelijk: POOOLS

Toen we onze nieuwe collectie inkochten, konden we ons bijna niet inhouden. Zó mooi vonden we de kleding van het merk POOOLS. POOOLS is op en top vrouwelijk en laat je stralen. De kleding wordt gemaakt van zachte, soepel vallende stoffen van hoge kwaliteit. Wij zijn al fan! Binnenkort hangt dit prachtige merk in de winkel. Houd onze socials in de gaten om er als eerste bij te zijn!

Sterke basics van het merk TQ

Als aanvulling op onze basics introduceren wij het merk TQ in de winkel. Dit Nederlandse merk is ontstaan tijdens de coronapandemie. TQ richt zich dan ook op thuiswerkende vrouwen die comfortabele kleding willen dragen én er geweldig uit willen zien. De collectie bestaat vooral uit blouses, blazers, broeken, jurken en jumpsuits van travel kwaliteit. Het voordeel daarvan is dat de kleding niet kreukt en slank afkleedt. Is jouw maat nét uitverkocht? Niet getreurd: als wij kleding van TQ bestellen is het meestal de volgende dag al in huis!

Hopelijk kom je snel de nieuwe collecties in de winkel bekijken. Zien we jou binnenkort? Want… First Lady past bij jou.

nieuws en inspiratie

Flyers, kortingskaarten, modeshows, inspiratieavonden en de nieuwste items... al dit nieuws ontvang je (maximaal 1 keer per maand) in je mailbox. Meld je ook aan!


We maken jouw kleding passend.

Onze kleding is duurzaam.

We geven eerlijk advies.

Je mag altijd op de koffie komen!